Книга 44

 

 

1709  23.02.2015 Знаела предварително, че ще се срещнем. 08:47 до Р.Е. Момиченцето говòри потресаващи неща! Мъдрец и медиум от класа! Казва, че е знаела предварително, че ще се срещнем - като сродни души от Вечността.

 

 

1710  23.02.2015 Една възторжена жена 08:56 до А.С. Здравей! Потърси ме една възторжена жена, която много те обича и влизаме в крайно емоционален диалог. Били сте колеги някога - знаеш коя е. Да не казвам имена, понеже не знам дали близките ѝ не ти следят кореспонденцията - има проблеми с мъжа си и голямата си дъщеря и ти имали зъб, заплашвали те... Ама много те обича! Кажи ми две-три думи за нея. Аз ѝ изпращам ценни неща и тя реагира с дълбоко разбиране и благодарност, иска да се срещнем. Изратѝ ми нейна регресия, ако вече не си ми пращал.

 

Понякога близките души, с които се срещаме, са били известни светци и светици в миналото. Радостта при срещата ни днес е неизразима с думи. Душите с искра или росинка от Бога се обичат беззаветно през всички векове и е изключено да не общуват емоционано.

 

 

1711  25.02.2015 Топла, обгръщаща, чиста и безусловно любяща. 07:11 писмо до Р.Р. по повод на важно предупреждение от Камерън Дей. Материалът е свръхинтересен и много важен. Разкрива стратегията и ролята на лъжебожествените егрегори, а ние знаем и от Джон Бейнс, че има един Лъже-Йехова, който се представя за истинския. А че има истински Йехова вярваме, иначе Учителят нямаше да даде името му в някои молитви и в беседите. Някога Христо Малинов (Хрисмал) написа една много силна критика на патриархалните религии. Тезата му напълно съвпада с едни впечатляващи думи на Камерън Дей:

 

 

             "Разликата между едно същество на Истинната Божествена Светлина и едно същество на фалшивата светлина от духовната лъже-архия е, че светлината на първото е топла, обгръщаща, чиста и безусловно любяща, докато светлината на второто е студена и пронизваща по един неприятен начин, винаги авторитарна и често пъти прекомерно мъжествена. Духовната лъже-архия е една доминирана от мъже група и дори жените от тяхната силова структура имат доста мъжествена енергия. Тази мъжка доминация е, разбира се, причината, поради която всички въведени от лъже-архията религиозни структури имат доминиращ мъжки бог и не споменават за никакъв всеобхватен  Женски Създател".

 

СЪДЪРЖАНИЕ
/